Antares

Wat leeft in de wijk, leeft in Antares

Ruimte reserveren

Antares ruimte verhuur


Vergadering? Training? Cursus?
Kies in Antares de ruimte die bij uw plannen past

 

In het Multi Functioneel Centrum Antares richten we het graag voor ú in. U zegt maar wat uw plannen zijn en wat u qua ruimte, inrichting en faciliteiten daarvoor nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat op het gewenste tijdstip de deur kunt openen voor uw gasten, cursisten en deelnemers. 
Desgewenst geheel verzorgd, want we bieden u ook de horecafaciliteiten. Vanaf slechts € 45 per dagdeel vindt u het gepaste en pasklare onderdak voor uw activiteiten, zowel 's ochtends, 's middag als 's avonds. De ruimtes op de eerste etage zijn bereikbaar via een trap en een lift. In het gehele pand is er gratis WIFI aanwezig.


Binnen? En ook buiten?
Kies voor de entourage van het Wijkcentrum/Welzijnsruimte


Het Wijkcentrum, gelegen op de begane grond, kunt u afhuren voor trainingen, workshops, spelavonden en muziekuitvoeringen. Maar ook wijkinitiatieven en diverse welzijnsactiviteiten kunnen hier prima plaatsvinden.

 

Op de 78 vierkante meter kunt u groepen tot 45 personen ontvangen, die ook nog eens door de openslaande deuren toegang hebben tot de patio. De ruimte grenst direct aan de keuken van het Grand Café. Een attente verzorging van hapjes en drankjes behoort tot de mogelijkheden.

 

Kies voor beweging in het Speellokaal


Het Speellokaal op de begane grond heet zo omdat de scholen, die in Antares zijn gevestigd, er met veel plezier gebruik van maken. Maar ook u bent er van harte welkom met activiteiten zoals dansen, yoga en kickboksen of welke (ingetogen) vorm van beweging dan ook. Het Speellokaal grenst met openslaande deuren aan de binnentuin, waardoor u aan frisse lucht geen gebrek zult hebben. De ruimte heeft flexibele schuifwanden, ook naar de lounge toe, waardoor bijeenkomsten van 90 personen mogelijk zijn.

 

Vergadering? Seminar? Presentatie?
Kies voor de beslotenheid van Ster en/of Bloem


Op de begane grond liggen Ster en Bloem. Beide ruimtes zijn bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten waarvoor een 'rustig en geconcentreerd samenzijn' wenselijk is. Denk aan vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. In zowel Ster als Bloem passen circa 15 mensen; de ruimte heeft een eigen toiletgroep. Ook hier kunt u gebruik maken van de horecadiensten van het Grand Café.

 

Internetten? Studeren? Trainen?
Kies voor de faciliteiten van het Digitaal Atelier


Stel, u wilt rustig kunnen studeren en u hebt daar bijvoorbeeld internet bij nodig. Of u wilt een groep mensen trainen in het computergebruik. De perfecte plek met alle faciliteiten vindt u in het Digitaal Atelier dat op de eerste etage boven de bibliotheek ligt. Ook is er een elektronisch smartboard dat u ondersteunt bij het overbrengen van informatie aan uw toehoorders.

 

Sport? Evenement? Markt?
Kies voor de multifunctionele sportzaal


In Antares treft u, op de eerste etage, een prachtige sportzaal aan die voldoet aan de NOC*NSF normen. Een mooie, frisse, lichte en hoge ruimte (7 meter) die u kunt gebruiken voor zaalsporten en alle vormen van turnen – de toestellen zijn aanwezig. Desgewenst kan de zaal in tweeën worden gesplitst. Uiteraard zijn er ruime en schone kleed- en doucheruimtes aanwezig. Vanzelfsprekend is de zaal geschikt voor grootschalige sportevenementen, maar hij kan ook worden ingericht voor evenementen, vlooienmarkten en optredens. De sportzaal kan voor € 50 per uur worden gehuurd.

 

Let wel het is niet toegestaan om eten en/of drinken mee te nemen naar de tribunes en de sportzaal.

 

Beamer? Flipover? Koffie? Thee? Lunch?

Kies uit onze royale 'menukaart'


In Antares staat het nodige meubilair tot uw beschikking. In de huurprijs zijn inbegrepen de stoelen en tafels die u wenst. Daarnaast kunt u aparte reserveringen maken voor faciliteiten zoals een beamer, een beamertafel, een flipover en een geluidsinstallatie. Ook op het menu staan diverse arrangementen voor koffie, thee, frisdranken en lunches, waarvoor u kunt aankloppen bij het Grand Café.

U kunt rekenen op een perfecte verzorging en bediening.

 

Eénmalig? Regelmatig? Permanent?
Kies voor de huurvorm die altijd maatwerk is


Soms is een activiteit éénmalig. Dan weer zit er een zekere regelmaat in. En wellicht overweegt u een ruimte in Antares permanent te huren. Het kan allemaal.

 

Prijzen vanaf € 45,- per dagdeel voor éénmalige huur. Over de prijzen voor regelmatige of permanente huur worden individuele afspraken op maat gemaakt. Voor Welzijnsactviteiten en wijkinitiatieven gelden gereduceerde tarieven vanaf € 7,50 per uur.

 

Tarieven: 

KTW arrangement € 3 p/dagdeel pp
Koffie kan met bekers € 9,50 p/liter

Thee kan met bekers: € 7,50 p/liter
Verschillende lunches € 7/€ 9,50 /€ 12,50/ € 16,50 p.p

 

Let wel, voor het huren van onze ruimten zijn er vele mogelijkheden bespreekbaar, echter de consumpties en/of etenswaren dient u bij Antares te betrekken!
 

Wifi gratis!

Beamer & scherm € 60
Projectiescherm € 10
Flipover € 12
Geluidinstallatie (klein) € 25
Geluidinstallatie (groot) € 100
 

Foto's:
wijkcentrum
speelokaal
ster
bloem
digi
sportzaal-medium
Naam:
Bedrijf:
Telefoon:
Mobiel:
E-mailadres:
Vraag:
Neem de volgende tekst over: code
 
Recente foto's
spa2555spa1536spa1437spa1500spa1373spa1502spa2464spa2509dsc5948
Antares
Antares Leusden

Maximaplein 7
3832 JS Leusden
033 – 433 26 27
Facebook Antares